Een reputatie om trots op te zijn

Serco stelt werelwijd meer dan 50.000 professionals te werk. Wij leveren essentiële diensten in de sectoren van Defensie, Transport, Justitie, Immigratie, Gezondheid en Huisvestiging. Serco staat bekent als een bedrijf van ‘vernieuwers’. Een bedrijf dat zich toewijdt aan het verbeteren van openbare diensten voor iedereen. Niet enkel de service die wij leveren is belangrijk. Bij Serco heeft iedereen een sleutelrol en daarom zijn wij trots op wat wij doen.

Onze vacatures

Poetshulp

Solliciteer nu

Concierge/ Klusjesman

Solliciteer hier

Service Manager

Solliciteer hier

Site Manager

Solliciteer hier

Waarom Serco?

Vitaal en betekenisvol werk

Betekenisvol werk maakt je bevlogen en is een bindmiddel voor onze organisatie. Bij Serco weet je immers waarvoor je het doet.

Een wereld van opportuniteiten

Onze diverse en globale operaties bieden je ongelooflijke opportuniteiten om te leren en je carriere uit te breiden.

Geweldige mensen

Gebruik je vaardigheden op nieuwe manieren en zelfs in een andere deel van de wereld.

Werknemer staat centraal

Bij Serco wordt je aangemoedigt om zoveel mogelijk te leren en expertise op te bouwen. Daarom wordt je in een hoogpresterend team ingezet met duidelijke doelstellingen. Bij Serco stimuleren wij een cultuur waar wordt samengewerkt, mensen elkaar ondersteunen en uitdagingen aan gaan. 

Wij weten dat hoe jij je voelt en wat jij belangrijk vindt in je job er toe doen. Daarom telt jouw kijk op de organisatie. Zo zorgen wij samen voor een betere service voor onze klanten.

We sterven ernaar om een inclusieve werkplaats te creëren voor iedereen.

Bij Serco bieden wij competitieve en eerlijke beloningen en vele andere mooie voordelen. Wij houden ook rekening met persoonlijke ontwikkeling, een correcte werk/privé balans. In kort, bieden wij de kans om te kiezen wat u goed vindt voor uzelf en bieden wij een werkomgeving waar u gewardeerd wordt.

Teams en werknemers dat door hun passie een extra positieve impact leveren op de organisatie worden gekoesterd en beloond.

Eén van de belangrijke ingrediënten achter sterke teams zijn sterke managers. Daarom stimuleren wij mensen met gevoel voor leiderschap om hun talenten te ontplooien en bieden wij de  kansen en de nodige ondersteuning.

Over Facility Management bij Serco

Wij beschikken over een zeer groot vakmanschap in Facility management en een sterke ervaring in het leveren van grootschalige bouwprojecten en het onderhouden van complexe infrastructuren. We werken steeds samen met specialisten en bieden vele voordelen aan onze klanten om met ons samen te werken.
Het eerste contract voor Facility Management waar Serco voor verantwoordelijk werd was in Fylingdales (UK) voor de Royal Air Force (RAF). Sindsdien is Serco nog steeds actief in Fylingdales en zijn de diensten die wij leveren fors gediversifieerd. Ze zijn technisch complexer geworden en onze services blijven zich aanpassen aan de groeiende eisen van de klant, de wetgevingen en regelgevingen.
De uitdagingen zijn groot. In België wil de overheid een efficiënte en operationele Defensie. Hieerdoor zal Defensie zich gaan focussen op militaire activiteiten en zullen op termijn een reeks diensten worden uitbesteed aan Serco. Dit geeft ons een unieke mogelijkheid om onze operationele uitmuntendheid aan te tonen en een kost eficiënte service te leveren.

Tweet